garifuna
leftborder_garifuna

Zomeraanbod

© Miet Ongena
Jean-Marie Aerts, Filip Casteels & Patrick Riguelle: The Messieurs Blues
The Messieurs Blues...

Jean-Marie Aerts, Filip Casteels, Patrick Riguelle. Drie heren van stand en evenveel generaties muziek uit België. De hele wereld kwam en komt hier langs en dat hebben ze alledrie geweten. Hun sporen hebben ze ruimschoots verdiend bij groepen zoals TC Matic, Arno, El Fish, De Laatste Showband om maar enkelen te noemen.
 
 Al kennen de heren elkaar al lang, het was pas in 2005 dat ze echt samenwerkten. Voor het album “Westende Songs” van hun bloedbroeder Kris de Bruyne, met wie ze ook samen toerden onder de naam Tone Clusters. De samenwerking smaakte naar meer en voor ze 't zelf wisten was The Messieurs Blues geboren.
 
Blues is hun gemeenschappelijke passie en de lijm voor alle andere invloeden. Van Blues, naar Soul, Country, Dub Reggae, Chanson en terug. Er zal geput worden uit eigen en andermans werk, gekend én obscuur, nieuwe én oude songs.
 
Met hun verrassende en boeiende programma ‘The Messieurs Blues’ toeren ze dit voorjaar. Alledrie zingen ze, spelen ze gitaar en worden ze geruggesteund door percussionist Jean-Pierre Onraedt
 
 
Met:                 Jean-Marie Aerts
Filip Casteels
Patrick Riguelle
Jean-Pierre Onraedt
 
Website:           www.jmx-jma.com

sponsor>    

Data

datum plaats locatie uur reservatie status
22-07-2012 Gent Gentse Feesten - François Laurentplein 23.15 u n.v.t.
12-08-2012 Leuven Marktrock Leuven 00.00 u
01-09-2012 Sint-Job-in-'t - Goor Sint Job Zomert 23.00 u

terug naar overzicht
borderright_garifuna
garifuna_
 
home
voorstelling
agenda
zomeraanbod
downloads
login
contact